Consulten huisarts

Voor het maken van een afspraak voor een huisartsconsult, een telefonisch consult of een visite neemt u telefonisch contact op met de praktijk via nummer: 033 457 0606
U kunt hiervoor bellen op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.30 uur.
Alleen in dringende situaties, wanneer het maken van een afspraak niet tot de volgende dag kan wachten, kunt u ook 's middags bellen van 13.30 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur.

Huisartsconsult
Voor vragen/klachten waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
Dagelijks wordt zowel 's ochtends als 's middags een spreekuur gehouden.
Gemiddeld reserveren we 10 minuten voor een consult. Deze 10 minuten zijn inclusief ophalen, begroeten, uitvoeren van het consult, advies geven, maken van afspraken en invoeren van gegevens in de computer. Veel te doen dus.
Wij vragen u daarom om voor het consult voor uzelf helder te krijgen wat uw probleem is en met name ook wat uw vraag daarbij is. Dit vergemakkelijkt en versnelt het zoeken naar een oplossing voor u en uw huisarts.
Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of een paar kleinere klachten heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het maken van de afspraak. Wij houden dan 20 minuten voor u vrij.

Telefonisch consult
Voor uitslagen en kort overleg kunt u een telefonisch consult met uw huisarts aanvragen.
Wanneer u een telefonisch consult voor 11.00 uur aanvraagt proberen wij u tussen 11.00 en 12.30 uur terug te bellen. Indien het te druk is, wordt u in de loop van de middag maar in ieder geval dezelfde dag teruggebeld.

Visite
Voor vragen/klachten waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kunt u een afspraak voor een visite maken.
Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, is het meestal het beste wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit echter niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een visite aanvragen.
Wanneer u een huisbezoek voor 11.00 uur aanvraagt kunnen wij u nog dezelfde dag helpen.

E-consult
Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen tot 'Mijn omgeving' waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.
Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via de pagina Inloggen.