Zeldertsedreef 7
3824 EJ Amersfoort

De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur. Tussen 12.30 - 13.30 uur is de praktijk gesloten maar wel bereikbaar voor spoedgevallen.

De praktijk is telefonisch bereikbaar via nummer:
033 457 0606 Bij spoed tijdens praktijktijden kiest u optie 1.

Bij spoed buiten praktijktijden belt u met Huisartsenpost Eemland via nummer: 085 773 1100

Bij een levensbedreigende situatie belt u 112

VACCINATIES.

Uw vaccinaties worden vanaf begin november gegeven.

Een week eerder krijgt u de uitnodigingen.

De uitnodigingen zijn voor iedereen tenminste al tweedelig:

     1. de Griepprik

     2. toestemmingsformulier voor LSP (Landelijk Schakel Punt). Kijk ook op volgjezorg.nl

En extra voor de 73-79 jarigen:

     3. ook de pneumokokken-prik

Lees de uitnodigingen die u krijg goed door. Die zijn belangrijk om iedereen op een veilige manier te kunnen vaccineren!

Tot november.

----------------------------------------

Er is meer dan Corona alleen...

Onder deze titel willen wij u er graag op attent maken dat ondanks alle vérgaande maatregelen rondom het Coronavirus én de gevolgen die dit heeft voor de zorg, wij het ook belangrijk vinden dat u niet onnodig lang met vragen en zorgen over ándere gezondheidsklachten blijft rondlopen.

De praktijk is dan wel gesloten voor mensen zonder afspraak, maar telefonisch GOED BEREIKBAAR voor in principe al uw vragen. We beperken zoveel mogelijk het directe contact, maar zouden belangrijke gezondheidsproblemen die wellicht wél oplosbaar zijn in deze tijd niet willen missen!!

Heeft u dus een vraag: stel hem gerust via het e-consult of de telefoon. Als het in deze tijd niet lukt of nodig is om u hiervoor te zien of te behandelen, zullen wij u dit vertellen. Dus: bij twijfel of iets kan wachten tot na de Corona-crisis: OVERLEG het alstublieft met ons!Wij zijn er als artsen en assistentes gewoon voor u en bepalen graag in overleg en naar beste inzicht (en mogelijkheden) wat in deze bijzondere tijden wijsheid is. Oók bij mínder urgente gezondheidsklachten. Wel blijven we u uiteraard om voorzichtigheid vragen én om begrip voor het feit dat momenteel 'niet alles mogelijk is'.

Wat kunt u zelf al doen bij vragen over ziekte en gezondheid die niet gaan over corona? 

 

Bent u of uw naaste bezorgd over uw klachten of gezondheid? Twijfelt u of iets kwaad kan? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. Daar leest u wat u kunt doen en of u de huisarts moet bellen. 

 

Twijfelt u toch nog? Of worden uw klachten erger? Bel dan uw eigen huisarts. Ook tijdens deze coronacrisis kunt u uw in dat geval altijd uw huisarts bellen.

Ga NIET naar uw huisarts toe. Bel uw huisarts of zoek contact via internet of e-mail. 

 

Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. Zo weet zij welke zorg op dat moment het beste bij u past, bijvoorbeeld een advies via de telefoon, een afspraak met de huisarts op de praktijk of bij u thuis. Of soms hulp van een andere zorgverlener. 

 

Door corona en de maatregelen is het niet altijd verstandig dat u naar de praktijk komt. Of dat de huisarts bij u thuiskomt. Misschien wilt u dit zelf ook liever niet, bijvoorbeeld omdat u een zwakke gezondheid heeft. 

Uw huisarts overlegt met u wat in uw situatie het beste is. Samen bekijkt u hoe het voor u zo veilig mogelijk kan. Dat is extra belangrijk tijdens deze coronacrisis. 

 

Uw huisarts heeft nog andere manieren om uw klachten te beoordelen en u het beste advies, behandeling of begeleiding te geven. Bijvoorbeeld door te bellen met u. Of, als uw huisarts dat heeft, via e-consult. 

 

Als blijkt dat u toch moet komen, dan zorgt uw huisarts altijd dat dat veilig kan. Uw huisarts zorgt ervoor dat u geen risico op besmetting loopt. Dit doet de huisarts door ervoor te zorgen dat u niet dichtbij iemand komt die (mogelijk) corona heeft. Bijvoorbeeld door af te spreken dat u op de praktijk komt als er geen andere mensen zijn. Of door u uit te nodigen op een andere praktijk waar geen mensen met corona-klachten zijn. 

Ook als de huisarts naar u toe moet komen zorgt de huisarts dat hij/zij u niet kan besmetten. 

 

Soms heeft u regelmatig begeleiding en controle nodig van uw huisarts of praktijkondersteuner. Bijvoorbeeld als u diabetes of een longziekte heeft. Door corona worden veel afspraken uitgesteld. Uw huisarts zal samen met de praktijkondersteuner bekijken hoe u toch zoveel mogelijk de zorg kunt krijgen die u nodig hebt. Vaak gaat dat via de telefoon, via videobellen of via internet. 

 

Dus, ook tijdens de coronacrisis geldt: 

  • Maak u zich zorgen over uw gezondheid? Heeft u klachten?
  • Kijk op Thuisarts.nl of u er zelf iets aan kunt doen.
  • Op Thuisarts staat vaak ook wanneer u uw huisarts of specialist beter kunt bellen.  
  • Bel of zoek gerust contact via internet of e-mail uw huisarts of specialist bij klachten. Dat blijft belangrijk, ook in deze coronatijd.
  • Komt NIET naar de praktijk.

 -----------------------------------------------

 

Welkom op onze website

Voor het maken van online afspraken en/of E-consulten dient u eerst een account aan te maken via mijn omgeving.

Als u een E-consult voor uw kind wilt aanvragen, maak dan wel eerst een account voor uw kind aan.

Op deze website vindt u informatie over onze huisartsenpraktijk maar ook verwijzingen naar andere informatie die voor u als patiënt nuttig kan zijn.

Ook kunt u via de website zelf diverse zaken regelen d.m.v. formulieren. U kunt uzelf o.a. inschrijven bij onze praktijk, wijzigingen aan ons doorgeven en reizigersvaccinaties aanvragen.

Indien u vragen heeft over de website of diens functionaliteiten neemt u dan gerust contact met ons op.